las-vegas-poker-party-hero

Las Vegas Poker Party

Nasi gracze mają szansę na jeden ze 100 pakietów obejmujących wyjazd na Las Vegas Poker Party - każdy o wartości 12.000 $! Tygodniowa impreza, zabawy na basenie, pełne emocji życie nocne, gra w golfa na najwyższym poziomie oraz cała masa turniejów pokerowych na żywo - odkryj ekscytującą stronę miasta grzechu!

Kiedy?

Las Vegas Poker Party potrwa od 7 do 14 lipca 2017 r.

Jak wziąć udział?

Weź udział w turniejach kwalifikacyjnych online z wpisowym już od 22 $, które trwają od 3 kwietnia.

Co można wygrać?

Jeden ze 100 pakietów o wartości 12.000 $, który pozwoli opłacić przelot, zakwaterowanie oraz wpisowe na wybrane turnieje. 12.000 $ zostanie wypłacone na Twoje konto partypoker w ciągu 24 godzin.

Oprócz tego, pierwszych 10 zakwalifikowanych graczy wygra przelot helikopterem nad Wielkim Kanionem.

Rzuć okiem na harmonogram turniejów satelitarnych:

Ćwierćfinały (wpisowe w wysokości 22 $)
Codziennie od 16.00 do 2.00 BST
(od 17.00 do 3.00 CET)
chevron-down
Półfinały (wpisowe w wysokości 109 $)
Codziennie od 17.00 do 3.00 BST
(od 18.00 do 4.00 CET)
10.000 żetonów (przeniesienie żetonów do finału)
chevron-down
Finały (wpisowe w wysokości 1.050 $)
10 gwarantowanych pakietów o wartości 12.000 $
Niedziele o 21.00 BST
(22.00 CET)
100.000 żetonów

Jaki jest plan podróży?

Aby zapoznać się z pełną listą pokerowych i towarzyskich wydarzeń, kliknij tutaj.

Co należy wiedzieć?

Kliknij tutaj, aby zapoznać się z często zadawanymi pytaniami, w tym informacjami na temat podróży.